středa 24. února 2016

Jídelníček 29.2. - 4.3.

Pondělí

Gruzíňský květákový krém
Halušky se zelím, brynzou a tofu škvarky

alergeny: hl. jídlo 1 (pšeničná mouka), (6  - uzené tofu), (7 - brynza, smetana)

Úterý


Jihočeská polévka ze žlutého hrachu
Školka: Rýžové knedlíčky s jablečným pyré
Možno objednat: Čínské rýžové knedlíčky v sladkokyselé omáčce s kapií a šmakounem


alergeny: Polévka 9 (celer), (7 - zakysaná smetana)  hl. jídlo (3 - šmakoun)


Středa

Dýňová polévka
Karbanátky z červené čočky s bramborem

alergeny: polévka (7 - zakysaná smetana)  hl. jídlo 6 (tofu uzené), 11 (sezam)

Čtvrtek

Drožďová polévka
Celozrnné špagety se zeleninovou omáčkou a parmezánem

alergeny: polévka 1 (ovesné vločky), 7 (máslo), 9 (celer), 15 (droždí)  hl. jídlo 1 (celozrnné špagety) 6 (sojový granulát), (7 - parmezán)

Pátek

Mrkvičkový krém zahuštěný červenou čočkou
Špaldové rizoto

alergeny: polévka (7 - zakysaná smetana)  hl. jídlo 1 (špalda, celozrnný bulgur), (7 - sýr)






http://jidlojede.blogspot.com/2015/08/alergeny.html
(alergeny uvedené v závorce jsou dodávány na konec a dají se vynecht)